Funnel

Macam mana nak buat bisnes online lebih proper?

Bisnes yang proper bermaksud bisnes yang tersusun dan terurus dengan baik. Dalam bisnes online, proper ini bermaksud, pemasaran nya tersusun dengan baik, dan rekodnya pun tersusun dengan baik. Anda nak tahu sama ada bisnes online anda dah proper ke belum cuba jawab soalan ini : Apakah flow funnel jualan anda? Berapa jumlah pelanggan anda sudah …

Macam mana nak buat bisnes online lebih proper? Read More »

2 perkara penting untuk hasilkan jualan online yang auto

Impian setiap online marketer adalah jualan boleh berlaku secara automatik. Tak perlu bersusah payah nak whatsapp dan bersoal-jawab dengan pelanggan. Bila-bila masa sahaja berlaku jualan 24 jam tanpa perlu layan setiap pelanggan yang berminat. Apakah yang kita perlukan untuk jadikan bisnes online kita ni automatik? Web jualan Web jualan adalah jurual online kita. Atas web …

2 perkara penting untuk hasilkan jualan online yang auto Read More »