Cara nak buat artikel jadi viral

Seronokkan, kalau posting di facebook kita jadi viral, lebih-lebih lagi viral tu membantu kita buat jualan. Saya sendiri pun lama dah idamkan posting supaya viral ni, tapi bukan senang nak dapat. Puncanya, simple je, kita tak tahu apakah cara nak buat posting yang viral tu. Saya sendiri pun belajar dengan beberapa orang sifu. Belajar sahaja …

Cara nak buat artikel jadi viral Read More »