Belajar copywriting sememangnya susah

Saya akan jadikan ia mudah untuk anda

Salam kenal, saya Ali Hanafiah

Dalam jualan online, copywriting merupakan skill yang sangat penting dan kritikal. Kita bukan sekadar nak tulis ayat yang sedap dibaca, tapi lebih penting daripada ialah ayat yang mampu menjual.

Tapi masih ramai yang struggle untuk menghasilkan ayat jualan yang convert.

Ramai yang masih tak mampu hasilkan ayat jualan yang convert sebab tak kuasai ilmu fundemental copywriting itu sendiri. Kebanyakannya hanya belajar “teknik ekspress” yang hanya berkesan sementara waktu. Pabila teknik tersebut sudah tak berkesan, mereka akan blur dan akhirnya tak tahu nak buat apa.

Untuk jadi seorang yang mahir dalam copywriting yang terpenting ialah menguasai ilmu fundemental. Dengan ilmu ini, seorang copywriter mampu menghasilkan ayat jualan berkesan dalam apa jua medium yang digunakan.

Belajar ilmu copywriting sehingga pandai

Saya telah susun satu Kursus Copywriting komprehensif yang akan membantu anda mengusai A-Z ilmu copywriting.
Program bimbingan cikgu Ali sangat membantu. Selalunya dekat copywriting saya selalu tersekat. Lepas ikuti program bimbingan saya belajar struktur copywriting yang sangat mudah. Saya dan ajar agent lain dan mereka pun, mudah ikut dan boleh buat copy writing sendiri.. Hebatttt

Muhamad Shahrul Nizam

Pengedar Kereta
Bimbingan cikgu Ali ini bukan sahaja sesuai untuk beginner, tapi yang dah biasa buat surat jualan macam saya pun berasa “wow”. Kita tahu nak tulis yang mana dulu dan diajar step by step. Banyak juga perkara penting yang saya tertinggal sebelum ini, tapi dengan bimbingan cikgu Ali ia jadi simple.

Hamimi Zulkifly

internet marketer
Alhamdulillah, banyak benda yang saya belajar daripada bimbingan cikgu Ali. Lebih-lebih lagi tentang buat kajian pelanggan. Selama ini, saya tulis surat jualan, main teka dan tembak je. Tapi lepas belajar dengan cikgu Ali, barulah saya tahu kajian pelanggan dan produk sangat penting dalam penulisan surat jualan. Contoh yang diberikan sangat membantu dan mudah faham. Yang paling best, program bimbingan cikgu Ali senang je nak ikut.

Shahmi Hasifi

Copywriter

PERLUKAN SERVIS SURAT JUALAN YANG CONVERT?

Kami bantu anda hasilkan surat jualan yang pasti convert supaya anda mudah membuat jualan online dan mendapat hasil yang banyak. Satu-satunya servis provider yang memberi jaminan surat jualan yang convert.

PERLUKAN SERVIS SURAT JUALAN YANG CONVERT?

Kami bantu anda hasilkan surat jualan yang pasti convert supaya anda mudah membuat jualan online dan mendapat hasil yang banyak. Satu-satunya servis provider yang memberi jaminan surat jualan yang convert.

Ebook Panduan Copywriting

Belajar copywriting step by step dengan langkah yang mudah. Kitab Copywriting menerangkan proses copywriting dari A-Z.

Tips copywriting

Dapatkan tips copywriting terus ke handphone anda.

Blog saya

Ingin berhubung dengan saya?