Tingkatkan sales dengan website yang pandai menjual sendiri!

Lakukan apa sahaja yang anda suka tapi jualan jalan 100% automation.

Adakah anda impikan jualan secara auto melalui website?

Saya akan bantu anda hasilkan website yang mampu melakukan jualan dengan cekap. Kerja anda hanya menarik trafik ke website tersebut.

Design yang pro

Setiap web yang kami hasilkan direka mengikut SOP rekaan yang pro baik dari segi warga, font dan juga grafik yang digunakan.

Copywriting yang convert

Kami menggunakan templete khas yang telah diuji banyak kali untuk menghasilkan jualan yang berterusan.

Bayaran auto

Kami akan bantu anda setkan terus payment gateway yang membolehkan bayaran dilakukan secara auto. Anda tak perlu nak bagi nombor akaun lagi kepada pelanggan anda.

Selepas ini anda boleh hidup tenang, sambil web anda melakukan jualan untuk anda.

Tak payah nak wasep-wasep

Pergi ke mana pun sales masuk

Waktu tidur pun sales berjalan

Dapatkan servis bina web jualan

Bukan sekadar membina web yang cantik, tapi yang lebih penting web yang mampu menghasilkan jualan.

Siapa saya?

Nama saya ALI HANAFIAH BIN DAUD atau orang biasa panggil saya Cikgu Ali sebab saya memang dulunya bekerja sebagai cikgu sekolah menengah yang mengajar bahasa Melayu tingkatan 6.

Suatu permulaan

Saya telah terlibat dengan bisnes online sejak 2010 lagi. Dengan pengalaman lebih 10 tahun itu, boleh saya katakan kalau nak senang buat bisnes online ini sebaiknya kena ada website yang bantu anda menjual atau disebut web jualan.

Mula-mula dulu saya pun macam orang lain juga. Walaupun buat bisnes online tapi closing masih lagi menggunakan whatsapp. Lama ke lamaan saya rasa cara ini sangat memenatkan dan akhirnya saya beralih kepada web jualan.

Beralih ke web jualan

Beralih ke web jualan buakannya mudah. Antara cabaran terawal saya ialah tak pandai buat web. Akhirnya saya upah orang. Web memang cantik tapi dari segi conversion pula sangat menyedihkan.

Dari situlah saya berazam untuk hasilkan sendiri web jualan. Saya hadiri banyak kelas dan saya lakukan banyak percubaan.

Antara cabaran yang agak besar juga saya pernah buat ialah menjual produk berharga RM900 menggunakan website. Setelah bereksperimen 4 bulan akhirnya saya berjaya juga hasilkan jualan melalui web tersebut.

Mulai saat itulah saya melakukan lebih banyak eksperimen dengan menghasilkan web dan cuba menjual di situ. Alahmdulillah, dari semasa ke semasa hasilnya semakin bagus.

Mula sediakan servis

Kemudian rakan-rakan yang mengenali mula meminta saya buatkan untuk mereka pula.

Sungguh tak sangka, hasil yang mereka dapat daripada web yang saya buat pun sangat memberansangkan.

Apabila semakin ramai yang minta tolong buatkan akhirnya saya pun bukalah servis ini kepada umum.

Kenapa anda patut suruh saya buat web jualan untuk anda?

Design yang pro

Saya telah mengikuti banyak kelas dan juga banyak melakukan kajian ke atas website yang lain. Dari situ saya tahu bagaimana bentuk dan struktur web yang bukan sekadar sahaja cantik tetapi juga mampu membantu anda menjual dengan baik.

Copywriting yang convert

Saya juga merupakan seorang profesional copywriter (iaitu mengambil upah menulis ayat iklan) yang ada pengalaman bekerja dengan beberapa buat agensi pemasaran. Di samping itu saya sendiri memang aktif berniaga online sehingga hari ini menyebabkan saya tahu apa bahasa dan ayat yang hendak digunakan supaya berkesan.

Payment gateway

Web yang saya bina terus dilengkapi dengan payment gateway. Anda tak perlu lagi nak whatsapp untuk suruh pelanggan anda membuat bayaran. Dengan ini anda boleh buat jualan online 24 jam tanpa henti walaupun anda tidur.

Apa kata mereka yang pernah mendapatkan servis saya ini?

Tq Sifu, web jualan yang sifu buat tu memang menarik pembeli baca & membeli. Walaupun produk Mint Theraphy tu produk baru & kami hanya run ads terus ke web, bukan wasap. Permulaan kami run dgn bajet RM10 pun setiap hari ada pembelian 1-2 pembelian. Kami tambah bajet & sales terus meningkat. 1st batch kami order 1000 pcs, kemudian 2000 pcs & sekarang batch ni pun dah nk habis & tunggu order batch baru sampai.
Abdul Halim Hafez
Pengasas Clear Herb
Servis memang tiptop. Hasil memang terbaik. Memag berbaloi-baloi buat web jualan dengan cikgu Ali. Cikgu ali tahu apa yang penting bila nak buat jualan ni. Sy jimat banyak masa sebab cikgu Ali dah bereskan semuanya. Web yang beliau siapkan untuk saya pun telah hasilkan jualan sebanyak RM634 dengan spent ad Ads RM66. Highly recommended. Saya bagi 10 bintang.
Dzul Ahmad
Pengasas D'Aura
Web jualan yang tuan buat tu cepat betul siapnya. Jujur cakap saya amat puas hati kerana kemas , bersih dan teratur. Paling saya suka susunan ayat yg tuan buat. Tuan tau apa yg produk owner mahukan. Dalam masa yang sama menyentuh perasaan pembeli untuk membeli produk saya. Sampai saya sendiri baca pun rasa macam nak membeli.
Dato' Zul (Kechik)
Pengasas Zarraz

Soalan yang selalu ditanya tentang servis bina web jualan ini.

Adakah website yang dibuat convert ?

Ya! Dengan pengalaman yang saya telah lalui dan lakukan insyallah web yang dihasilkan memang convert. Kalau tak convert pun jangan risau, anda boleh minta balik wang anda dengan syarat anda telah buktikan bahawa anda telah menarik sejumlah trafik yang tepat ke web tersebut.

Berapa lama web boleh siap ?

Web boleh disiapkan dalam masa 7 hari bekerja. Kiraan 7 hari ini bermula setelah pelanggan menyerahkan borang yang perlu diisi selepas tempahan. Saya akan hubungi pelanggan melalui whatsapp setelah pelanggan siap menempah.

Bolehkah saya bayar deposit dulu ?

Tidak! Bayaran perlu dilakukan 100% semasa tempahan dan kerja-kerja akan dibuat selepas tempahan ini.

Berapa produk boleh dijual melalui web ini ?

Hanya 1 produk sahaja kecuali produk tersebut dalam 1 pakej sekalgus.

Nak tengok contoh website yang saya dah buat?

Klik button bawah.

Dapatkan website anda tanpa sebarang risiko.

Sekiranya website yang saya buat untuk anda tidak mendatang sebarang jualan kepada anda, saya akan pulangkan 100% duit anda mengikut terma dan syarat.

Tempah pakej web jualan anda sekarang!

Sementara promosi masih ada…

Basic

Harga Normal: RM1900

RM1270

  • 1 design web sahaja
  • Domain & hosting anda sediakan sendiri
  • Copywriting anda sediakan sendiri
  • Tidak termasuk jaminan pulangan wang

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

Premium

Harga Normal: RM2970

RM1500

  • 1 design website
  • 1 Copywriting (surat jualan)
  • Domain & hosting anda sediakan sendiri
  • Jaminan pulangan wang sekiranya web tidak berjaya menjual

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

Super

Harga Normal: RM3570

RM2170

  • 1 design website
  • 1 Copywriting (surat jualan)
  • 1 domain untuk 1 tahun
  • 1 pakej hosting untuk 1 tahun
  • Jaminan pulangan wang sekiranya web tidak berjaya menjual

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

Bertindak segera selagi harga promosi masih ada.

P/S: SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari tertentu sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan.


Jangan risau, kalau tak menjadi kami BAYAR 100% KERUGIAN anda kembali.

All Rights Reserved. Expert Creative Agency 
1-11 Ampang Waterfront 2, 98000 Ampang, Selangor.
Tel: 013-8377559 | Email: expertcreativeagency@gmail.com

*NOTA : Jaminan wang dipulangkan hanya berkuatkuasa setelah client dapat membuktikan mereka telah menarik sejumlah trafik yang tepat ke website. Dan jika berlaku refund, web juga akan diturunkan dan ditarik balik.