Perlukan
copywriting power untuk web jualan anda?

Dijamin menghasilkan jualan!

Perlukan
copywriting power untuk web jualan anda?

Dijamin menghasilkan jualan!

Salam,

Saya Ali Hanafiah atau lebih dikenali sebagai Cikgu Ali (sebab pernah jadi guru BM tingkatkan 6). Saya membantu usahawan yang takde idea nak buat surat jualan yang convert untuk web jualan mereka.

Apa itu surat jualan?

Surat jualan adalah ayat-ayat jualan atau copywriting yang ada pada pada website untuk menghasilkan jualan.

“Alah! Ayat yang panjang-panjang dekat web yang anda baca tu lepas tu anda rasa nak beli. Itulah surat jualan”

Ramai founder & usahawan
menghadapi masalah ini

Ramai founder & usahawan menghadapi masalah ini

Niat di hati nak jual menggunakan website sebab jualan boleh dilakukan secara auto.

Tapi,

Nak menghasilkan ayat yang convert (mampu menghasilkan jualan) tu rasa susah sangat.

Dah habis perah otak idea payah nak keluar.

Last-last main copy je website orang lain.

Malangnya, dah copy web orang pun masih tak mampu hasilkan jualan.

Duit iklan je habis jalan tapi jualan yilek!

Ada juga yang upah orang lain…

Tapi sayang, orang yang diupah bukanlah pakar dalam menghasilkan surat jualan yang convert.

Hasilnya duit keluar jualan tiada juga.

Kalau ini masalah anda teruskan baca ya!

Tau tak anda kenapa kebanyakan surat jualan tak convert?

Berdasarkan pengalaman saya yang telah menganalisa ratusan web jualan, punca web tak convert adalah sebab surat jualan yang dihasilkan “tak sampai” ke hati pelanggan.

Sesetengah copywriter yang menghasilkan surat jualan hanya main fikir atau agak-agak idea sahaja.

Lebih dahsyat ada juga main copy je web orang lain.

Dia cari banyak-banyak web yang sama niche lepas tu cantum dan tampal.

Hasilnya, lahirlah surat jualan yang “tiada nyawa”.

Audien baca pun takde rasa nak beli.

Sekarang anda tak perlu pening dah!

Dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang copywriting, dan telah menghasilkan lebih 10 ribu ayat iklan serta lebih 231+ surat jualan untuk client, saya akan bantu anda menghasilkan surat jualan yang dijamin convert!

Pengalaman 10 tahun dalam copywriting

Telah hasilkan lebih 10 ribu ayat iklan untuk sendiri dan client

Lebih 231+ surat jualan dihasilkan untuk client

Dijamin akan menghasilkan jualan

Ini adalah suatu yang sangat rare ditawarkan oleh seorang copywriter. Saya akan hasilkan surat jualan yang pasti menghasilkan jualan. Kalau tak jadi, saya akan ubah surat jualan anda tanpa bayaran tambahan sampai berjaya hasilkan jualan.

Bukan kah itu tujuan anda upah seorang copywriter kan?

Kalau upah pun tak convert memang buang duit anda. Jadi saya akan pastikan surat jualan yang saya hasilkan pasti convert.

Jimatkan masa, tenaga dan wang anda

Saya telah laburkan banyak wang (bernilai ribuan ringgit), masa dan tenaga untuk mencari formula yang paling berkesan untuk menghasilkan surat jualan.

Anda tak perlu lagi lalui apa yang saya lalui.

Bayar sekali, anda dapat surat jualan yang sedia untuk digunakan.

Format yang memudahkan designer

Surat jualan yang saya hasilkan adalah dalam format khas yang memudahkan designer web anda membuat design yang sesuai dengan surat jualan yang dihasilkan.

Saya akan beritahu di mana nak letak dan jenis gambar, video serta grafik yang bersesuaian.

Dijamin siap dalam
masa 10 hari

Anda tak perlu tertunggu-tunggu bila surat jualan anda nak siap.

Saya ada SOP yang ketat untuk pastikan surat jualan siap pada masa yang telah ditetapkan.

Apa kata mereka yang
pernah dapatkan servis saya?

Tq Cikgu Ali, surat jualan yang anda buat tu memang menarik pembeli baca & membeli. Walaupun produk Mint Theraphy tu produk baru & kami hanya run ads terus ke web, bukan wasap. Permulaan kami run dgn bajet RM10 pun setiap hari ada pembelian 1-2 pembelian. Kami tambah bajet & sales terus meningkat. 1st batch kami order 1000 pcs, kemudian 2000 pcs & sekarang batch ni pun dah nk habis & tunggu order batch baru sampai.

Abdul Halim Hafez

Pengasas Clear Herb

Servis memang tiptop. Hasil memang terbaik. Memag berbaloi-baloi buat surat jualan dengan Cikgu Ali. Beliau tahu apa yang penting bila nak buat jualan ni. Saya jimat banyak masa sebab mereka dah bereskan semuanya. Surat jualan yang beliau siapkan untuk saya pun telah hasilkan jualan sebanyak RM634 dengan spent ad Ads RM66. Highly recommended. Saya bagi 10 bintang.

Dzul Ahmad

Pengasas D’Aura

Alhamdulillah tak sangka dah ada order walaupun surat jualan baru siap. Yang bestnya tanpa kena close sale panjang-panjang. Tak perlu close sale melalui whatapp atau messeger. Web jualan yang Cikgu Ali buat memang terbaikkkk.

Khairul Azlan

Pengasas MKA

Surat jualan yang Cikgu Ali buat tu cepat betul siapnya. Jujur cakap saya amat puas hati kerana kemas , bersih dan teratur. Paling saya suka susunan ayat yang mereka buat. Mereka tahu apa yang produk owner mahukan. Dalam masa yang sama menyentuh perasaan pembeli untuk membeli produk saya. Sampai saya sendiri baca pun rasa macam nak membeli.

Dato' Zul (Kechik)

Pengasas Zarraz

Dengan surat jualan yang dihasilkan oleh Cikgu Ali saya lebih yakin untuk bawa bisnes pergi lebih jauh. Saya rasa cara yang lebih professional untuk memperkenalkan Personal Branding di alam maya. Surat jualan yang dihasilkan sangat menarik dan tersusun serta mudah difahami. Hanya dengan melihat website, saya telah mendapat job penulisan kewangan dalam tempoh yang singkat. Malah prospek mudah faham apa jenis perniagaan saya hanya melalui website. Terima kasih.

Kay Bee

Agen Takaful

Susah nak jumpa orang yg pandai hasilkan surat jualan yg boleh convert pelawat kepada pelanggan. Daripada Traffic kepada Sales. Surat jualan yang dihasilkan Cikgu Ali berjaya dapatkan saya 37% conversion. Saya rekomen service ni kepada sesiapa yang ingin tingkatkan conversion jualan.

Raja Kamil

Internet Marketer

Kalau anda nak suat jualan convert inilah servis yang anda perlukan. Memang berbaloi-baloi. Conversion auto meningkat. Sebelum ini conversion saya dapat 0.9%. Selepas diubah suai Cikgu Ali conversion naik kepada 3%.

Afnan Mahfuzudin

Marketer

Berapakah harga servis ini?

Setiap surat jualan yang dihasilkan akan melalui 5 proses yang amat ketat bagi memastikan kualiti surat jualan adalah yang terbaik dan mampu menghasilkan jualan.

5 proses yang terlibat adalah…

  1. kajian pelanggan dan produk
  2. Mendraf idea dan konsep
  3. Menulis
  4. Proses review
  5. Editing dan finishing
Semua proses ini akan mengambil masa 10 hari. Harga untuk servis surat jualan yang convert ini adalah RM1500.

Nilai ini anda boleh dapat balik dalam masa singkat kerana surat jualan yang dihasilkan pasti menghasilkan jualan lebih banyak daripada itu untuk anda (mengikut terma dan syarat).

Bonus

PERCUMA satu sesi konsultansi copywriting iklan untuk tarik trafik ke web bernilai RM500. Dalam konsultansi ini saya akan kongsikan strategi dan angle copywriting yang anda boleh gunakan untuk tarik trafik dan hasilkan conversion yang baik.

Sesi ini dibuat selepas siap surat jualan.

Soalan yang biasa ditanya?

Surat jualan akan ditulis dalam google docs dan link akan diberikan kepada anda setelah siap.

Tidak, ini adalah servis surat jualan sahaja (copywriting untuk web) dan tidak termasuk design web.

Untuk siapkan sebuah surat jualan saya akan lakukan 5 fasa iaitu kajian pelanggan dan produk, mendraf idea dan konsep, menuis, proses review dan akhir sekali proses editing. Semua proses ini dilakukan selama 10 hari.

COPYRIGHT 2022 ALI HANAFIAH, ALL RIGHTS RESERVED